Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

недеља, 12. јун 2011.

НАЈАВЉЕНИ ДОГАЂАЈИ ПОВОДОМ ОДРЖАВАЊА НАТО КОНФЕРЕНЦИЈЕ У БЕОГРАДУ



Протест против доласка НАТО-а у престони град који организује Демократска странка Србије ће се одржати у недељу 12 . јуна у 16.00 часова на платоу испред Философског факултета под називом – НИКАД У НАТО!
На протесту ће говорити: Mила Алечковић, Матија Бећковић, Бора Ђорђевић, Борис Малагурски, Драгомир Анђелковић, Милутин Шошкић, Добрица Ерић…

Српска радикална странка организује протест такође због одржавања НАТО скупа у Београду.
Протест се организује у понедељак, 13. јуна, у 12 часова, испред зграде Председништва Републике Србије.

Двери – Покрет за живот Србије организују у понедељак протестну вожњу улицама Београда против НАТО конференције која се од 13. до 15. јуна одржава у нашем главном граду.

Интернет гласило правничког сталежа ЗАКОНИК и Удружење студената Правног факултета НОМОКАНОН се придружују протестима и овом приликом Вас позивамо да се придружите општем протесту против приближавања Србије НАТО као и најављеног НАТО скупа који ће се одржати у Београду 13.-15. јуна и присуствујете назначеним догађајима.


СРБИЈА НЕ У НАТО!

Нема коментара:

Постави коментар