Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

петак, 16. септембар 2011.

ПРОЈЕКЦИЈА ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМA "КЛЕТВА" У ОРГАНИЗАЦИЈИ СРПСКОГ ДРУШТВА ЗАДУЖБИНА

У Љубљани је 11. септембра 2011. одржана пројекција и уједно премијера за Словенију, документарног филма из продукције Фондације Пријатељ Божији - "КЛЕТВА".
На захтев браће и пријатеља, премијера Филма “Клетва” била је заказана истовремено у различитим градовима и центрима српске дијаспоре у Европи, Америци и Канади.
У препуној сали, посетиоци су имали прилику да виде документарни филм који је оставио снажан утисак код свих присутних, а пре свега нам је драго да је на пројекцији присуствовало доста омладине, на коју ће овај филм сигурно оставити позитиван траг, јер је филм својеврстан аларм за српски народ и државу, али и путоказ за наше спасење.
Имали смо част да на пројекцији присуствује и свештеник о. Милан Јовановић.
На крају пројекције је прикупљана хуманитарна помоћ за нашу угрожену браћу на Космету. Том приликом је сакупљено 600 €, који ће бити испоручени у оквиру 11. донације.

Српско друштво Задужбина +
http://www.sd-zaduzbina.com/vesti/pro-ektsi-a-dokumentarnog-filma-kletva.html




Нема коментара:

Постави коментар