Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

недеља, 15. мај 2011.

КРУНИСАЊЕ ПОСЛЕДЊЕГ ЧИНА ИЗДАЈЕ

Заједно против Србије
                И док се у Београду спонтано прати парада европске кич музике на Евровизији, на врло прикривен и перфидан начин наставља се са издајом политике одбране Косова и Метохије. Пре више од два месеца почели су разговори уз посредовање главних заговорника независности Косова и Метохије, САД и ЕУ. Ови разговори које води Борко Стефановић и његов тим, као кукавичка испостава министарства унутрашњих послова под врло тајним околностима, преговара о делу државне територије. Тек понека вест процури о томе да су се нелегални и нелегитимни представници Косова и Метохије срели са нашом државном делегацијом, али о меритуму самих разговора јавност не зна ништа. Осим што се преговара са делом своје територије, то није једини парадокс целог овог дипломатског циркуса. Наиме, иако се верно и одано спроводе налози заговорника независности АП Косова и Метохије, САД и ЕУ, овдашња јавност се покушава убедити у супротно, тачније режимски медији сви у глас понаваљају како ето Србија никада неће признати независност Косова и Метохије, али ето воде се разговори са нелегалним и нелигитимним представницима наше јужне порајине и то као да се ради о две независне државе. Иако је то и крајња намера оних који овај срамотан пројекат протежирају, легитимни и легални представници српске државе саучествују у том правном насиљу, тако што ћутањем и одобравањем налога са стране доприносе фактичком, а ускоро и формалном, признавању Косова и Метохије као суверене државе. Након више серија преговора са узурпаторским режимом на простору наше јужне покрајине, дошао је и дан када је државни секретар Борко Стефановић отишао у посету својим саговорницима са претходних састанака по ,,неутралном терену'', све као да је реч о међудржавној посети. Најгоре од свега је што се о томе не говори или врло мало у медијима говори, таман толико колико штеточински режим сматра да треба. Чак се и народ убеђује да није реч о третирању Косова и Метохије као друге државе. Па не треба позанвати међународно јавно право да се изведе логичан закључак да је тим чином управо извршено прећутно и пузеће признање Косова и Метохије као некаквог другог ентитета, читај државе, која није саставни део српске државе! Иначе у прилог томе иде и изјава министра полиције г. Дачића да је једино решење – подела Косова и Метохије. Ову срамотну изјаву је изнео, како каже, као „своје мишљење” и то јавно иступајући као министар у Влади, и тако грађанима јавно показао које су намере тзв. српске Владае чији намештеници воде преговоре. Због овога министар Дачић би морао моментално бити ухапшен јер је прекршио Устав српске државе и тиме подрио Уставни поредак наше Отаџбине.

Политика Борка и Ивице
                Неспособни министар за Косово и Метохију, као и други режимски гласноговорници, на сва звона хвале овај издајнички чин београдског режима, као да је покрајина поново интегрисана под фактичку власт Београда, са друге стране, док министар Дачић прича другу причу! Па не треба бити слеп и доћи до закључка да је на делу коначно реализовање намера оних који су форсирали независност КиМ још од агресије 1999. године, али иако издајнички режим у Београду то добро зна, користи се пропагандном методом, да хиљаду пута изговорен лаж, постаје истина и тако у нади да ће јавно мњење Србије, која је потпуно разорена, умирити, не би ли се народ српски дигао на устанак и демонстрације против штеточинског и издајничког режима који разграђује државу! Дакле једно мисли Дачић, друго говори Богдановић, а треће ради Стефановић, и све то противно интересима државе. 

Ускоро министар у затвору?
                Иако су ових дана по режимским медијима доминантне вести биле управо посета Стефановића нелегалним и нелегитимним властима наше јужне покрајине и тамошњи револт шиптарског становништва, чуди много више то што српски народ није у Београду дочекао аутомобил издајника Стефановића и засуо га каменицама, јер он много више ради на штету Срба и Србије и осталих лојалних грађана Србије, а да је тако о томе сведочи и министар у Влади Дачић својом изјавом о подели Косова и Метохије. Дакле ова целокупна фарса са статистима који се бајаги буне против његове посете лажној Држави Косово и каменују возила г. Стефановића, је део целог пројекта штеточинсих преговора под патронатом САД и ЕУ. Јер много је важније и горе по ову власт и Стефановића да се дешавају протести против њих у Приштини него у Београду, или да их медији у медијском мраку Србије заташкају, пошто би то значио сурови крај марионетског режима који је одавно превршио сваку меру.

                Иако је Евровизија била овонедељна забава за народ, нису се издајнички потези и намере могле сакрити. Упркос томе што је само ово било важно, министар Дачић није могао од нестрпљења да издржи и не каже без и трунке узбуђења, да он не признаје Устав и да је спреман да настави спровођења налога непријатеља Србије у борби за отимање наше јужне покрајине. Али иако су сви медији ово једногласно пренели, као да је у питању изјава од опште користи, није се огласио ниједан надлежни државни орган (можда зато што је недеља!?!), како би издајника Дачића демантовали и покренули одређене поступке у скалду са законом.

                Не остаје ништа друго да се каже, до похапсимо штеточине – ослободимо Србију!


У Београду,                                                                                                                                                 
2.5./15.5.2011.л.Г.                                                                                                                                      

Стефан Стојков

Нема коментара:

Постави коментар