Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

недеља, 29. мај 2011.

САОПШТЕЊЕ УДРУЖЕЊА НОМОКАНОН ПОВОДОМ ХАПШЕЊА СРПСКОГ ГЕНЕРАЛА РАТКА МЛАДИЋА


  
Удружење студената Правног факултета НОМОКАНОН изражава најснажнију осуду и критику срамотног чина хапшења пензионисаног начелника генералштаба Војске Републике Српске, генерала Ратка Младића, и оцењује исти као још једно у низу понижења српске државе и српске нације, од стране марионетске издајничке власти и њених западноевропских и америчких ментора и господара. Дубоко смо уверени да ће 26. мај 2011. године у историји Србије и Срба бити уписан као дан велеиздаје, дан пузања по блату лажи, медијских манипулација и уцена, дан погрбљене и осрамоћене Србије, дан којег се наши преци стиде, дан који ће наши потомци презирати, и напослетку, дан када се жито од кукоља одвојило, дан када је ударен државни печат пристанка на ултиматуме који су нам већ две деценије постављани, и који ће нам и убудуће бити постављани од стране оних, који не желе нашу слободу и не желе наш опстанак.
Они за које је Насер Орић борац за слободу, за које су Рамуш Харадинај и Хашим Тачи легитимни политички представници косовских Албанаца, они који нису прошетали ни мислима Добровољачком улицом, они који верују у Рачак, они који Милицу Ракић сматрају колатералном штетом, они којима животи 12 српских беба у Бања Луци нису важни, они који нису прелазили ни погледом преко Варваринског моста, они којима Чермак није крив, они којима Фрањо Туђман и Алија Изетбеговић нису били интересантни док им је могуће било судити, они који су убили председника Савезне Републике Југославије у страху од пораза, они који не знају шта је право на суђење у разумном року, они који суде истини, и живе од лажи, они чија презумпција невиности гласи: Свако је невин док се не докаже да је Србин,

НИСУ И НИКАДА НЕ МОГУ БИТИ НА СТРАНИ ПРАВА И ПРАВДЕ,

а они који им српске главе сервирају на евроунијатском послужавнику,

НЕ МОГУ БИТИ НИШТА ДРУГО ДО СЛУГЕ ТУЂИНСКЕ И СРАМНА МРЉА У ИСТОРИЈИ СРПСКОГ НАРОДА.

Удружење студената НОМОКАНОН позива све Србе и остале грађане Србије, којима су правда и слобода на срцу, да изађу, данас, 29. маја. 2011. године у 19 часова испред  дома Народне скупштине и придруже се општенародном протесту против окупације, лажи, клевета и издаје!

У тешким временима, кроз која пролазимо, и која нас чекају, нека нам на уму и у срцу буде Реч Божија ,,Не свети се, освета је моја'' (5.Мојс.:32,35).

 СЛОБОДА ЗА ГЕНЕРАЛА РАТКА МЛАДИЋА! СЛОБОДА ЗА СРПСКЕ РОДОЉУБЕ!


У Београду, 29. маја 2011.
Информативна служба
Удружења студената Правног факултета
НОМОКАНОН 

Нема коментара:

Постави коментар