Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

среда, 6. април 2011.

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ: ЧУВАРИ КОСМЕТА - ПУТОВАЊЕ КРОЗ САДАШЊОСТ И ПРОШЛОСТ

Српско друштво Задужбина и Културно друштво Михајло Пупин Вас позивају на промоцију књиге и двд-а "Чувари Космета - путовање кроз садашњост и прошлост".


О књизи ће говорити њена ауторица Мира Лолић Мочевић.

Поред угледне гошће из Републике Српске на промоцији ће учествовати и гости из Српског културно уметничког друштва Видовдан са изворним песмама са Косова и Метохије.

Мира Лолић Мочевић, ауторица записа са Косова и Метохије, рођена је 18.07.1961 године у Бањалуци.
Школовање и живот до 12. априла 1992. године одвијали су се на релацији Бања Лука-Сарајево, а од поменутог датума, са супругом и троје дјеце живи у Бањалуци.
Од студентских дана на Факултету политичких наука у Сарајеву (Одсјек - журналистика) родила се љубав према путовањима и жеља да се кроз документрну форму изражавања преносе поруке јавности.
Од 1. фебруара 1993. године ради на Српској Радио Телевизији (данашњој Радио Телевизији Републике Српске).
Новинар, уредник и тренутно директорица програма Телевизије РС припремила је близу 500 новинарских телевизијских емисија и серијала ("Разгледница отаџбине", "У потрази", "Стоп бијелој куги", "Духовна лира", "Пут у Свету Земљу", "Чувари Космета" и бројни путописни записи) којима је гледаоцима слала поруке с основним мотивом да "Љубав, Вјера и Нада" треба да буду путоказ у животу.

Четвртак, 7. април 2011.г.
Почетак: 19 часова.
Пословни центар Словенијалес,
Дунајска цеста 22, Љубљана

УЛАЗ СЛОБОДАН


http://www.sd-zaduzbina.com/ 

Нема коментара:

Постави коментар