Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

недеља, 21. април 2013.

ЈЕДНА, ВЕЛИКА, СЛОБОДНА СРБИЈА!

Удружење ,,НОМОКАНОН" као струковно удружење правника позива све национално свесне представнике струке и све остале национално свесне појединце и организације да искажу протест против споразума који су потписали представници антисрпског режима у име српског народа одричући се Косова и Метохије и предајући га ратном злочинцу и терористи Хашиму Тачију, тако што ћемо се сви заједно придружити заједничким протестима и протестној шетњи који су заказани за сутра 22.04.2013. године. 

У циљу одбране Косова и Метохије мишљења смо да је неопходно да се постигне национално јединство свих српских национално свесних и патриотских снага јер само тако јединствени, баш као и наш народ на северу Косова и Метохије, можемо се одупрети суноврату у који нас води актуелни издајнички режим. 

Да се Срби сложе, обоже и умноже! 
Косово је Србија! 

Струковно удружење правника
,,НОМОКАНОН"

Нема коментара:

Постави коментар