Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

субота, 28. септембар 2013.

САОПШТЕЊЕ УДРУЖЕЊА „НОМОКАНОН” ПОВОДОМ ОДРЖАВАЊА ТЗВ. ПАРАДЕ ПОНОСА У БЕОГРАДУ 2013. ГОДИНЕ

Сваки покушај да се на силу одржи парада мужеложништва и ове године је доживео неуспех. Нажалост то није због тога што власт има јасан став о том питању, већ се и овога пута радило о чистој политичкој калкулацији. Иако су и ове године промотери педерастије свим силама и огромном иностраном подршком, посебно финансијском, настојали да учине још један корак ка покоравању традиционланог српског духа у томе се ипак није успело. Ипак, не толико организовани српски национални корпус показао је довољно спремности и воље да се самоодбрани од насрћуће декаденције и изопачењаштва. Више је него јасно да је и овај пут требало зарад интереса уског круга на новац алавих ,,прајд активиста" направити сукобе и разарање града чије се становништво у великој већини противи њиховим бахатим и провокаторским замислима, па су им у том циљу изашле у сусрет и експозитуре западних амбасада. 

У смислу горе најављених догађаја и педерске претње узнемиравању становника Београда као израз противљења и дубоког неслагања са тзв. „Парадом поноса“ представници Удружења ,,НОМОКАНОН“ су у склопу антипедерске кампање делили студентима Правног факултета у Београду посебно издање билтена удружења са темом правне ,,борбе“ против најављене параде мужеложништва. 

Информативна служба 
Удружења ,,НОМОКАНОН“ 

О Крстовдану 2013. л.Г.

Нема коментара:

Постави коментар