Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

недеља, 6. јануар 2013.

МИР БОЖИЈИ - ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Са радошћу дочекујемо Божић – дан рождества Христовога! У време великих искушења за нашу Отаџбину и наш Род молимо се Господу да нас спасе и помилује и пода снаге да се Србија и васцело српство опет роде и како св. владика Николај каже – сложи, обожи и умножи!

Свој браћи правславној желимо срећан Божић традиционланим поздравом – Мир Божији, Христос се роди! Молимо се за наш Род свуда по српским земљама, а посебно се молимо за нашу браћу и сестре на окупираном Косову и Метохији, да издрже, да од наше свете православне вере никада не одступе јер у Христу је спасење!

Све зло које се над Србима и Србијом надвило није јаче од Господа нашег и Богомладенца Христа у које верујемо и којима се сложно молимо за спасење Рода нашега, баш као и нашем оцу св. Сави, који нам српско Косово оставише да га бранимо и никада га се не одрекнемо!

Још једном драга браћо и сестре у Христу, Срби и Српкиње нека је срећан празник рождества Христовога, на многаја љета!


Удружење „НОМОКАНОН” 

Божић,
2012. л.Г.


Нема коментара:

Постави коментар