Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

субота, 17. септембар 2011.

ДАНАС ПОДРШКА ГРАЂАНИМА НА БАРИКАДАМА

БЕОГРАД, Трг Републике
СУБОТА, 17.09.2011. у 17 часова

Говоре
1. академик проф. др Коста Чавошки
2. проф. др Мила Алечковић

Данас настављамо подршку коју смо започели 17. августа. Савет безбедности је стао на страну силе, а ми стајемо на страну сународника. Окупљамо се без страначких обележја обједињени кривицом што бранимо своју националну душу. Кривица која нам се намеће није ништа друго до дезинформација, у служби глобалистичких циљева. Циљеви се остварују клеветама и величањем силе у усклађеном медијском хору у којем нема места за супротна мишљења појединаца.


Минутом ћутања ћемо одати почаст преминулом француском академику Жану Дитуру и генералу Пјер-Мари Галоа, који су у име врлине и части из хора издвојили своје мишљење и који би и данас били уз нас и уз наше суграћане насупрот већине, која своје право доказује силом.

Ми верујемо да је ћутање одобравање укудања основних људских права применом силе. То је истовремено одобравање примене истог поступка можда већ сутра и над нама. Зато очекујемо да нам се придружите на овом скупу.

Удружење жена са Косова и Метохије (ЖеКиМ)

Зорица Шарић

1 коментар: