Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слуги Своме. О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин.

петак, 30. септембар 2011.

САОПШТЕЊЕ УДРУЖЕЊА СТУДЕНАТА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА „НОМОКАНОН” ПОВОДОМ НАЈАВЕ ОДРЖАВАЊА ТЗВ. ПАРАДЕ ПОНОСА У БЕОГРАДУ

И ове године режим упркос катастрофалним резултатима целокупне државне политике покушава противно вољи већинског народног опредељења да помогне одржавање тзв. Параде поноса. У време када целокупна криза узима маха, режим издваја значајна новчана средства не би ли помогао овај најављени скарадни скуп, а са друге стране тврди како се мора „стезати каиш” јер постоји опасност од новог удара економске кризе, која и у најмањој мери може да нашкоди скоро непостојећој српској привреди. Промотери, гласноговорници и педерско-лезбијски интересаши и ове године пркосно прете и застрашују српски народ и све оне који се овој неукусној паради противе и тиме доливају уље на и онако усијано стање народног незадовољства.
Српски народ је најугроженији од 1999. године ових месеци на Косову и Метохији, а страни окупациони војници слободно пуцају по њима док се Срби оправдано буне и покушавају да спрече прогон који им је најавио злочинац Хашим Тачи, јер им држава не обезбеђује никакву заштиту и тиме иде на руку Шиптара сецесиониста и оних међународних елемената који им дају подршку у томе, а режим Бориса Тадића за то време води рачуна колико ће до зуба наоружаних полициајаца да штити шачицу девијантних и настраних који намеравају да и ове 2011. године уживају у промоцији својих „угрожених права”!

Уместо да се режимска брига за заштиту елементарних, Богом даних права људима обезбеди тамо где су најугроженија, на српском Косову и српској Метохији, као и у појединим местима по српској Војводине, где мађарски екстремисти бесомучно туку оне Србе који им се не допадају, режим који свакодневно пљачка, уништава и обмањује српски народ, помаже још једну поделу међу Србима и тиме омогућује стварање додатног хаоса у дубоко подељеном и ослабљеном српском друштву.

Удружење студената Правног факултета „Номоканон” се противи, осуђује овакво понашање режима и позива надлежне државне органе да у последњем тренутку откажу и спрече одржавање тзв. Параде поноса и целокупну снагу усмери ка пружању помоћи Србима у најугроженијим деловима наше Отаџбине како би се спасао преостали живаљ и очувао интегритет државе Србије који јој неправдом нарушавају сецесионистички елементи значајно потпомогнути спољашњим факторима настојећи да на тај начин изазову још дубљу кризу у Србији и међу Србима, не би ли Србију коначно избрисали са лица земље!

Информативна служба
УСПФ „Номоканон”
У Београду,
16.9./29.9.2011.л.Г.

Нема коментара:

Постави коментар